Wat is eelt

Bijna iedereen herkent eelt wel op zijn voeten of misschien wel handen. Maar wat is eelt? Het is vaak een dikke laag in het geel of wit. Soms lijkt het een beetje op een aanslag op de huid. De eelt voelt dik aan en sommige ervaren het zelfs als pijnlijk. Een groot gedeelte van de mensen denkt dat eelt een aandoening is, waarvoor behandeling noodzakelijk is. Dit is eigenlijk niet waar want eelt is een natuurlijk proces van de huid. Eelt ontstaat als een soort bescherming van de huid. De hoornlaag maakt extra huidcellen aan en verdikt deze op de plekken waar dit nodig is. Doordat de hoornlaag teveel huidcellen gaat aanmaken ontstaat er een dikke laag huidcellen die zichtbaar wordt. Deze huidcellen worden door ons eelt genoemd.

Wat is het risico van eelt?

In principe is er geen risico met eelt. Het is een natuurlijk verschijnsel dat niet schadelijk is voor het menselijke lichaam. Voor veel vrouwen is het alleen geen mooi gezicht als ze eelt op de hakken zien. Vooral tijdens het lopen op blote voeten is eelt een doorn in het oog. Dit is de voornaamste reden dat vrouwen eelt willen verwijderen. Toch is er wel een nadeel aan het laten zitten ven eelt. Eelt heeft de mogelijkheid dat er een zwelling van de huid ontstaat. Door deze zwelling ontstaat er druk onder de eelt. Veel mensen krijgen hierdoor pijn in de plekken waar de eelt zit. De pijn kan zelfs overgaan in een branderig gevoel, waardoor de eelt plekken gaan jeuken. Dit is eigenlijk het grootste risico van eelt. De enige oplossing tegen eelt en de klachten hierdoor is jezelf een behandeling tegen eelt geven.

Behandelen met de elektrische eeltverwijderaar

Eelt behandelen kan o.a. met de Pedi Twist Best Zeller eelt remover. Dit apparaatje zorgt ervoor dat eelt verdwijnt en je voeten weer heerlijk zacht aanvoelen. Je kunt binnen de kortste keren weer genieten van zachte voeten. Doordat de eelt door dit kleine apparaatje wordt verwijderd krijg je geen last meer van pijn of jeukende eelt plekken. Het verwijderen van de eelt gebeurd op batterijen en is geheel pijnloos. Je merkt vrijwel direct resultaat. Dit is een groot voordeel aan de Pedi Twist Best Zeller. De meeste mensen gebruiken zalfjes tegen de eelt. Helaas blijken de meeste zalfjes pas na maanden resultaat te geven. De Pedi Twist Best Zeller eelt remover geeft direct het resultaat waar je naar opzoek bent. Dit is het grote voordeel van een behandeling met dit apparaatje.

Direct online bestellen

Je kunt de Pedi Twist Best Zeller eelt remover direct online bestellen via onze website. Je kunt zo snel aan de slag met dit handige apparaatje. Het eelt apparaatje werkt op batterijen deze worden alleen niet meegeleverd. Het voordeel van werken op batterijen is dat het apparaatje eenvoudig mee kan op vakantie. Ideaal als je naar een zonnig land gaat en last krijgt van eelt. Je kunt zo direct je handen en voeten weer herstellen.